10-14-vuotiaiden viikko on nyt pelastettu! Nimittäin temppelillä riittää actionia ja tekemistä ihan jokaiselle junnulle. Mukaan pääsee kaiken pituiset ja näköiset kaverit, kunhan olet iältäsi 10-14-vuotias. Tule siis ennen kuin on liian myöhäistä. Näistä illoista et halua jäädä paitsi! Lisää tietoa junnu-toiminnasta löydät instagramista: @arvokas_jr ja snapchatista: arvokasjr
 • Junnuillat

  Joka toinen perjantai klo 18-20 seurakunnan nuortentiloissa

  Arvokas junior eli Arvokas jr. eli junnuilta on viikon kohokohta. Tule mukaan pitämään hauskaa, tapaamaan kavereita, herkuttelemaan, pelailemaan ja ennen kaikkea kuulemaan maailman parhaasta uutisesta!

  Eikä siinä vielä kaikki! Kerran puolessa vuodessa järjestämme myös junnuyön, jossa jatketaan hauskaa menoa ihan koko yön yli! Eikä pidä unohtaa retkiä ja reissuja, joita junnutiimiläiset keksivät junnujen päänmenoksi. Vai miltä kuulostaa pikkujoulureissu Duudson Parkkiin tai talvileiri Iiruun leirikeskuksessa...

 • Girls Only -illat joka toinen perjantai klo 18-19.30

  Girls Only -illat ovat nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan tytöille tarkoitettuja iltoja. Pojat, tänne on teiltä pääsy kielletty! Girls Only -illoissa tehdään kaikkea sitä, mikä tyttöjä kiinnostaa. Kokkaillaan, pelaillaan, jutellaan, käydään tutustumassa hevosiin, urheillaan... Vain mielikuvitus on rajana! Jos olet tyttö ja iältäsi 10-14-vuotias, olet tervetullut tähän vaaleanpunaiseen ja kikattavaan joukkoon.

 • Isän Lapset tanssiryhmä yli 10-vuotiaille - Tauolla syksyn 2020

  Isän Lapset -ryhmässä harjoitellaan hengelliseen musiikkiin rakennettuja koreografiaesityksiä, joita esitetään seurakunnan tilaisuuksissa. Ryhmä kokoontuu harjoittelemaan joka toinen keskiviikko. Esityksen harjoittelun lisäksi kerhossa leikitään, rukoillaan ja kuunnellaan Raamatun opetus. Lisätietoja antaa Caroliina Nordqvist, puh. 040 546 1178

 • K-11-kerho joka toinen perjantai klo 19.30- kerho tauolla syksyn 2020

  Äijämeininkiä ja poikien juttuja. Sählyä, cartingia, värikuulasotaa, kalastusta... Tätä on K-11-kerho täynnä. Ja kyllä, tämä kerho on vain yli 11-vuotiaille POJILLE. K-11 -kerho on jo legendaariseksi muodostunut hurja ja hauska tapa viettää perjantai-iltaa. K-11 -kerhoon haluaa mukaan jokainen, joten älä arkaile, vaan astu mukaan poikien maailmaan. Kerho kokoontuu koulukeskuksessa salibandyn merkeissä ellei toisin ilmoiteta. Seuraa tarkempaa ilmoittelua paikallislehdistä tai kysy lisätietoa Nikolta 044 3631 863.

 • Leirit

  Iiruun leirit, ne kesän kohokohdat! Siellä kymmenet ja kymmenet 10-14-vuotiaat pitävät hauskaa, uivat ja nauttivat kesästä. Sinne on pakko päästä mukaan joka kesä! Seuraa siis tarkempaa leiri-ilmoittelua netissä, instagramissa ja paikallislehdessä.

  Ja voi olla, että junnutiimi ei millään jaksa odottaa kesään. Luvassa saattaa siis olla TALVILEIRI!!! Pysy siis kuulolla!