Koronaviruksen aiheuttamat toimet Alajärven helluntaiseurakunnassa
Hallituksen antamat toimenpiteet ja poikkeusolot muuttavat seurakunnan toimintaa.
Kiinnitämme seurakunnassa huomiota seuraaviin asioihin:
Yli 10 ihmisen kokoontumiset on rajoitettu 13.4.2020 asti. Siksi seurakunnan julkiset yleisötilaisuudet keskeytetään, mutta sunnuntain klo 11:00 päiväkokoukset näkyvät internetissä suorina streamauksena klo 11:00 ja sen jälkeen YouTube palvelun arkistossa Alajärven helluntaiseurakunta haulla. Nettitilaisuudet alkavat 22.3 klo 11:00.
Pastori Kari Korhosen palattua ulkomaan matkalta 12.3 hän joutui karanteeniin ja suorittaa työnsä etätyönä.
Seurakuntaan liittyvissä asioissa voi ottaa työntekijöihin yhteyttä puhelimitse. Yhteistiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta. Tarvittaessa myös vanhemmiston pj. Tuomo Pollari ja hallituksen pj. Tarja Ventilä vastaa kysymyksiin.
Rukoilemme seurakuntana koko maamme puolesta. Erityisesti päättäjien ja terveydenhoitoviranomaisten ja hoitohenkilökunnan puolesta. Voimia teille kaikille.                   Lopuksi Jumalan sanasta kohta meille kaikille: 2 Tim 1:7 ”Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan hengen.

Pastori Kari Korhonen
Vanhimmiston pj. Tuomo Pollari