• Solutyö

Seurakuntamme tavoitteena on rakentaa toimivia pienryhmiä tarpeen mukaan. Suurta suosiota saaneet pienryhmmät mahdollistavat henkilökohtaisen kohtaamisen, kasvun ja rakentumisen. Solujohtajina toimivat seurakunnan valtuuttamat ja kouluttamat henkilöt. Jokainen solujohtaja on käynyt solujohtajakoulutuksen ja kuuluu myös itse seurakunnan järjestämään tukisoluun.

Ryhmät ovat kaikille avoimia ikään, sukupuoleen tai seurakuntaperheeseen katsomatta. Päästäkseen mukaan pienryhmään, ei tarvitse olla seurakunnan jäsen.

Mikäli tahdot päästä mukaan soluun voit olla yhteydessä solukoordinaattoreihin.

Jarkko Mikkola, puh. 040 5863653

• Lähetysillat

Syys -ja kevätkaudella kodeissa kokoontuvat lähetysillat tarjoavat kodinomaisen kohtaamisen kahvikupposen äärellä. Illan aikana on luvassa musiikkia, sanaa ja rukousta. Tule mukaan periteiseen ja ihmisläheiseen iltaan. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niistä tiedotetaan viikkomainonnassa.

Lisätietoja lähetysilloista: Leo Luoma, puh. 050 537 4450.