Seurakuntamme tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa kaiken ikäisille lapsille ja koko perheelle. Seurakunta on koti, jonne perheen pienimmät ovat erittäin tervetulleita. Meille on tärkeää, että lapset viihtyvät seurakunnassa. "Iso tai pieni, pitkä tai pätkä, pokerinaama tai pelle - kelpaa Jeesukselle!" Lapsityöstä vastaa innokas vapaaehtoisten tiimi yhdessä seurakunnan lapsityöntekijän kanssa. Lisätietoja toiminnasta saat Niinalta: Puh 044 237 564. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Lasten kerhot keskiviikkoisin klo 18 - 19

Keskiviikkoisin temppelin käytävät täyttyvät lasten kengistä ja iloisesta puheensorinasta kun suuri

lastenkerhomainos 2020

joukko kerholaisia saapuu kerhoihin. Samaan aikaan eri tiloissa kokoontuu ryhmät pienemmille ja isommille kerholaisille. Kaikille kerhoille yhteistä on toiminnallisuus, hauskanpito sekä kertomukset ja laulut rakastavasta Taivaan Isästä.

Aarrekerho 3-6-vuotiaille (parittomat viikot) /  Aarre-muskari (parilliset viikot), ks. lisätiedot alempaa:

Alle kouluikäisille suunnattu aarrekerho kokoontuu temppelin alakerrassa. Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuunnellaan kertomuksia Raamatusta. Joka kerralla lapset pääsevät myös kurkkaamaan salaiseen aarrearkkuun. Joka toinen viikko on muskari, jolloin lapset pääsevät laulamaan ja soittamaan yhdessä.

Puuhis-Kokkis 7-10-vuotiaille:

Puuhiskerhossa nimensä mukaisesti puuhataan! Lapset pääsevät vuoroviikoin puuhikseen pelaamaan, retkeilemään tai musiikkijumppaamaan. Joka toinen viikko kokkiksessa taas kokkaillaan seurakunnan keittiöllä. Joka kerralla myös rauhoitumme kuuntelemaan kertomuksia Raamatusta.

• Pyhäkoulut

Ehtoolliskokoussunnuntaisin klo 11.30-12.30 temppelin alakerran lastentiloissa järjestetään pyhäkoulu 3-10-vuotiaille lapsille. Pyhäkouluissa askarrellaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä. Aikuiset voivat halutessaan jäädä pienimpien lasten kanssa pyhäkouluun tai osallistua itse yläkerran tilaisuuteen. Pyhäkolun ilmoittelua kannattaa seurata seurakunnan facebook-sivuilta ja paikallislehdistä.

• Leirit

Olethan jo kuullut Iiruun leireistä? Kesällä järjestämme lastenleirin Iiruun leirikeskuksessa. Luvassa on tuttuun tapaan ikimuistoisia hetkiä leirinuotiolla, uimassa ja yhdessä hauskaa pidettäessä. Paina siis korvan taakse kesä Iiruu = mukavaa! Seuraa tarkempaa leiri-ilmoittelua netistä ja paikallislehdistä.

• Leikkinurkkaus

Huom! Tilaisuuksien aikana lapset voivat leikkiä temppelin eteisaulan yhteydessä sijaitsevassa leikkinurkkauksessa. Leikkinurkkaus on tarkoitettu pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille.

• Mammapiirikahvila

mammakahvila 2020Mammapiirikahvilassa äidit ja lapset tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa yhdessä. Kahvila avataan kerran kuussa maanantaisin temppelin alakerrassa.  Pidä silmällä lehti-ilmoittelua ja seurakunnan facebookia tai pyydä päästä mukaan Mammapiirin whatsapp-ryhmään, niin tiedät milloin seuraavaksi tavataan. Lisätietoja saa Emilia Sandilta, p. 040 7483948

• Arvokas Kids - enkkukerho

enkkukerho 2020Arvokas Kids on keväällä 2017 alkanut, suuren suosion saavuttanut avoimen varhaiskasvatuksen kerho 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 9.30-12.  Kerhossa opitaan englantia Abraham-apinan johdolla. Lisäksi joka viikko leikitään, askarrellaan, kuullaan raamista ja syödään eväät yhdessä ulkona. Kerhoon otetaan 12 lasta. Vapaita paikkoja voit tiedustella Niinalta