Seurakuntamme tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa kaiken ikäisille lapsille ja koko perheelle. Seurakunta on koti, jonne perheen pienimmät ovat erittäin tervetulleita. Meille on tärkeää, että lapset viihtyvät seurakunnassa. "Iso tai pieni, pitkä tai pätkä, pokerinaama tai pelle - kelpaa Jeesukselle!" Lapsityöstä vastaa innokas vapaaehtoisten tiimi yhdessä seurakunnan lapsityöntekijän kanssa. Lisätietoja toiminnasta saat Niinalta: Puh 044 237 564. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Lasten kerhot keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.30

Keskiviikkoisin temppelin käytävät täyttyvät lasten kengistä ja iloisesta puheensorinasta kun yli 50 lasta saapuu kerhoihin. Samaan aikaan eri tiloissa kokoontuu kolme eri kerhoa: Aarrekerho, Puuhis ja Kokkis. Kaikille kerhoille yhteistä on toiminnallisuus, hauskanpito sekä kertomukset ja laulut rakastavasta Taivaan Isästä.

Aarrekerho 3-6-vuotiaille:

Alle kouluikäisille suunnattu aarrekerho kokoontuu viikoittain temppelin alakerrassa. Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuunnellaan kertomuksia Raamatusta. Joka kerralla lapset pääsevät myös kurkkaamaan salaiseen aarrearkkuun. Kerran kuussa on muskari, jolloin lapset pääsevät laulamaan ja soittamaan yhdessä. Vanhemmat voivat olla mukana pienimpien aarrekerholaisten kanssa.

Puuhis-Kokkis 7-10-vuotiaille:

Puuhiskerhossa nimensä mukaisesti puuhataan! Lapset pääsevät vuoroviikoin puuhikseen pelaamaan, retkeilemään tai musiikkijumppaamaan. Joka toinen viikko kokkiksessa taas kokkaillaan seurakunnan keittiöllä. Joka kerralla myös rauhoitumme kuuntelemaan kertomuksia Raamatusta.

• Pyhäkoulut

Joka sunnuntai klo 11.30-12.30 temppelin alakerran lastentiloissa järjestetään pyhäkoulu 3-10-vuotiaille lapsille. Pyhäkouluissa askarrellaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä. Aikuiset voivat halutessaan jäädä pienimpien lasten kanssa pyhäkouluun tai osallistua itse yläkerran tilaisuuteen. Pyhäkouluohjaaja vaihtuu viikoittain, joten luvassa on erilaisia mutta aina yhtä mukavia pyhäkoulukertoja.

Saukonkylän pyhäkoulu (joka toinen viikko, parittomat viikot)

Sunnuntaisin klo 9.45-10.45 kokoontuu Saukonkylän maamiesseuralle yli kymmenen reipasta pyhäkoululaista. Laulujen ja Raamatunkertomusten lisäksi pyhäkoulussa pelaillaan välillä sählyä ja päästään ulos retkelle. Mukaan ovat tervetulleita aamuvirkut Saukokylästä ja kauempaa.

• K-7 -kerho tiistaisin klo 17.30-19.00

Mitä isot edellä sitä pienet perästä. Jos olet kuullut K-11 -kerhosta, mutta et ole vielä tarpeeksi vanha mukaan, ei hätää! K-7-kerho on nimittäin 7-10-vuotiaiden herrasmiesten ikioma kerho. Jos tykkäät liikkua, pelata sählyä ja nähdä kavereita on K-7 - kerho juuri oikea paikka sinulle! Tässä kerhossa nimittäin vauhtia ja melskettä riittää.

Kerho kokoontuu Saukonkylän maamiesseuralla tai erikseen ilmoitetussa paikassa. Tarkemmat tiedot löytyvät joka viikko paikallislehdestä. Lisätietoa saa Arto Sillanpäältä puh. 050 0262 758

• Leirit

Olethan jo kuullut Iiruun leireistä? Kesällä järjestämme lastenleirin Iiruun leirikeskuksessa. Luvassa on tuttuun tapaan ikimuistoisia hetkiä leirinuotiolla, uimassa ja yhdessä hauskaa pidettäessä. Paina siis korvan taakse kesä Iiruu = mukavaa! Seuraa tarkempaa leiri-ilmoittelua netistä ja paikallislehdistä.

• Isän Lapset koreografiaryhmä 7-10-vuotiaille joka toinen keskiviikko klo 18.30 -19.30 (parittomat viikot)

Isän Lapset -ryhmässä harjoitellaan hengelliseen musiikkiin rakennettuja koreografiaesityksiä, joita esitetään seurakunnan tilaisuuksissa. Ryhmä kokoontuu harjoittelemaan joka toinen tiistai. Esityksen harjoittelun lisäksi kerhossa leikitään, rukoillaan ja kuunnellaan Raamatun opetus. Lisätietoja antaa Caroliina Nordqvist, puh. 040 546 1178

• Isän Lapset - lapsikuoro joka toinen keskiviikko klo 18.30 - 19.30 (parilliset viikot)

Vihdoin se on täällä! Paljon toivottu lapsikuoro starttasi syksyllä 2017. Mukaan iloiseen kuoroon ovat tervetulleita kaikki 3-12 -vuotiaat laulajat.

• Leikkinurkkaus

Huom! Tilaisuuksien aikana lapset voivat leikkiä temppelin eteisaulan yhteydessä sijaitsevassa leikkinurkkauksessa. Leikkinurkkaus on tarkoitettu pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille.

• Mammapiiri äideille ja lapsille

"Mammapiirissä äidit ja lapset tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa yhdessä. Kokoontumispaikat vaihtelevat äitien kodeista leikkipuisoihin. Pidä silmällä lehti-ilmoittelua ja seurakunnan nettisivuja tai pyydä päästä mukaan Mammapiirin whatsapp-ryhmään, niin tiedät missä seuraavaksi tavataan. Mammapiiri kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 10.30. Paikka ja aika ilmoitetaan paikallislehdessä. Lisätietoja saa Emilia Sandilta, p. 040 7483948."

• Arvokas Kids - enkkukerho

Arvokas Kids on keväällä 2017 alkanut, suuren suosion saavuttanut avoimen varhaiskasvatuksen kerho 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 9.30-12.  Kerhossa opitaan englantia Abraham-apinan johdolla. Lisäksi joka viikko leikitään, askarrellaan, kuullaan raamista ja syödään eväät yhdessä ulkona. Kerhoon otetaan 12 lasta. Vapaita paikkoja voit tiedustella Niinalta