Seurakuntamme tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa kaiken ikäisille lapsille ja koko perheelle. Seurakunta on koti, jonne perheen pienimmät ovat erittäin tervetulleita. Meille on tärkeää, että lapset viihtyvät seurakunnassa. "Iso tai pieni, pitkä tai pätkä, pokerinaama tai pelle - kelpaa Jeesukselle!" Lapsityöstä vastaa innokas vapaaehtoisten tiimi yhdessä seurakunnan lapsityöntekijän kanssa. Lisätietoja toiminnasta saat Niinalta: Puh 044 237 564. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Lasten kerhot keskiviikkoisin klo 18 - 19

Keskiviikkoisin temppelin käytävät täyttyvät lasten kengistä ja iloisesta puheensorinasta kun yli 50 lasta saapuu kerhoihin. Samaan aikaan eri tiloissa kokoontuu kolme eri kerhoa: Aarrekerho, Puuhis ja Kokkis. Kaikille kerhoille yhteistä on toiminnallisuus, hauskanpito sekä kertomukset ja laulut rakastavasta Taivaan Isästä.

Aarrekerho 3-6-vuotiaille (parilliset viikot) / Isän Tähdet -muskari (parittomat viikot), ks. lisätiedot alempaa:

Alle kouluikäisille suunnattu aarrekerho kokoontuu viikoittain temppelin alakerrassa. Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuunnellaan kertomuksia Raamatusta. Joka kerralla lapset pääsevät myös kurkkaamaan salaiseen aarrearkkuun. Kerran kuussa on muskari, jolloin lapset pääsevät laulamaan ja soittamaan yhdessä. Vanhemmat voivat olla mukana pienimpien aarrekerholaisten kanssa.

Puuhis-Kokkis 7-10-vuotiaille:

Puuhiskerhossa nimensä mukaisesti puuhataan! Lapset pääsevät vuoroviikoin puuhikseen pelaamaan, retkeilemään tai musiikkijumppaamaan. Joka toinen viikko kokkiksessa taas kokkaillaan seurakunnan keittiöllä. Joka kerralla myös rauhoitumme kuuntelemaan kertomuksia Raamatusta.

• Pyhäkoulut

Joka sunnuntai klo 11.30-12.30 temppelin alakerran lastentiloissa järjestetään pyhäkoulu 3-10-vuotiaille lapsille. Pyhäkouluissa askarrellaan, kuunnellaan Raamatun kertomuksia ja touhutaan yhdessä. Aikuiset voivat halutessaan jäädä pienimpien lasten kanssa pyhäkouluun tai osallistua itse yläkerran tilaisuuteen. Pyhäkouluohjaaja vaihtuu viikoittain, joten luvassa on erilaisia mutta aina yhtä mukavia pyhäkoulukertoja.

• Leirit

Olethan jo kuullut Iiruun leireistä? Kesällä järjestämme lastenleirin Iiruun leirikeskuksessa. Luvassa on tuttuun tapaan ikimuistoisia hetkiä leirinuotiolla, uimassa ja yhdessä hauskaa pidettäessä. Paina siis korvan taakse kesä Iiruu = mukavaa! Seuraa tarkempaa leiri-ilmoittelua netistä ja paikallislehdistä.

• Isän Lapset - muskari, 3-6-vuotiaille joka toinen keskiviikko klo 18 - 19 (parittomat viikot)

Isän Tähdet -lapsikuoro on nyt muskari. Muskariin ovat tervetulleita kaikki 3-6-vuotiaat lapset. Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään yhdessä. Mukaan voi tulla silloin kuin perheen omaan aikatauluun sopii, ei vaadi sitoutumista. Muskariporukka esiintyy välillä seurakunnan tilaisuuksissa. Esiintyminen on täysin vapaaehtoista.

• Leikkinurkkaus

Huom! Tilaisuuksien aikana lapset voivat leikkiä temppelin eteisaulan yhteydessä sijaitsevassa leikkinurkkauksessa. Leikkinurkkaus on tarkoitettu pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille.

• Mammapiiri äideille ja lapsille

"Mammapiirissä äidit ja lapset tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa yhdessä. Kokoontumispaikat vaihtelevat äitien kodeista leikkipuisoihin. Pidä silmällä lehti-ilmoittelua ja seurakunnan nettisivuja tai pyydä päästä mukaan Mammapiirin whatsapp-ryhmään, niin tiedät missä seuraavaksi tavataan. Mammapiiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Paikka ja aika ilmoitetaan paikallislehdessä. Lisätietoja saa Emilia Sandilta, p. 040 7483948."

• Arvokas Kids - enkkukerho

Arvokas Kids on keväällä 2017 alkanut, suuren suosion saavuttanut avoimen varhaiskasvatuksen kerho 3-5-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 9.30-12.  Kerhossa opitaan englantia Abraham-apinan johdolla. Lisäksi joka viikko leikitään, askarrellaan, kuullaan raamista ja syödään eväät yhdessä ulkona. Kerhoon otetaan 12 lasta. Vapaita paikkoja voit tiedustella Niinalta