• Jumalanpalvelus sunnuntaina klo 11.00

Viikoittain järjestettävät tilaisuudet rakentuvat opetuksen, musiikin ja rukouksen varaan. Tilaisuudet pidetään säännöllisesti joka viikko lukuunottamatta poikkeuksia.

SÄÄNNÖLLISESTÄ VIIKKORYTMISTÄ POIKKEAVAT SUNNUNTAIN TILAISUUDET:

• Ehtoollisjumalanpalvelus klo 11.00. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina pidetään ehtoollisjumalanpalvelus. Säännöllinen kokoontuminen yhteisen ehtoollisen viettoon ja rukoukseen vahvistaa uskoa ja luo yhteyttä

• Perhejumalanpalvelus klo 16.00. Kahden kuukauden välein järjestetään kaiken ikäisille suunnattu jumalanpalvelus, jonka tarkoituksena on tuoda koko seurakuntaperhe yhteen (tauolla syksyn 2018).

• Perhejuhlat: ei tilaisuutta isän- ja äitienpäivänä. Haluamme toiminnallamme korostaa perhearvoja ja siitä syystä isän -ja äitienpäivinä emme pidä seurakunnassa tilaisuuksia.

• Rukousilta sunnuntaisin klo 18.00

Kokoonnumme viikottain rukoilemaan ja kohtaamaan Jumalaa yhdessä. Tule mukaan tuomaan omat rukousaiheesi, kannetaan kuormamme yhdessä Herralle.

• Israel -tilaisuudet sunnuntaisin klo 18.00

Seurakuntamme panostaa Israelissa tehtävään työhön olemalla mukana tukemassa Marok Hatikvah messiaanisen koulun toimintaa Jerusalemissa sekä Baltian juutalaistyötä. Israel-tilaisuudet pidetään 2-4 kertaa vuodessa.

• Ilta sinulle torstaisin klo 18.00

Kerron sinulle tarinani -illoissa kuullaan seurakuntalaisten ajatuksia ja kokemuksia uskosta ja elämästä.

• Taivaasta tuulee rukousilta torstaisin 18.00

Taivaasta Tuulee -rukousillat ovat helluntai-, vapaa- ja luterilaisen seurakunnan yhdessä järjestämiä tillaisuuksia. Neljä kertaa vuodessa järjestettävä rukoustapahtuma järjestetetään vuorotellen kussakin seurakunnassa. Yhteinen rukous on seurakuntien välisen yhteistyön kannalta merkittävää.

• Rukoushetket

Maanantaisin aamurukous klo 7, Keskiviikkoisin ja perjantaisin päivärukous klo 11.

• Lähialuetyö

Seurakuntamme toiminta pyrkii vastaamaan paikallistyön tarpeisiin. Alajärvellä on vahva kyläkulttuuri ja asukkaat ovat hajautuneet eri kyliin. Pyrimme järjestämään kyläkokouksia parin kuukauden välein.

Lisätietoja kyläkokouksista: Mirja Metsäpelto, puh. 040 5346145