• Lähetyskirpputori, Kauppakatu 18

Seurakunnan lähetyskirpputori myy monipuolista ja hyväkuntoista tavaraa. Kirpusta löytyy muun muassa runsaasti vaatteita lapsille ja akuisille. Kirpputorilla ei ole palkattua henkilökuntaa, vaan se toimii vapaaehtoisten voimin. Osa kirpputorin tuotosta kohdistetaan nimensä mukaisesti seurakunnan kautta tehtävään lähetys- ja kehitysyhteistyöhön.

Lähetyskirpputori ottaa vastaan hyväkuntoisia tavara- ja vaatelahjoituksia.

Aukioloajat: ma-pe klo 9.00-17.00 / la klo 10.00-14.00 / sunnuntaisin kiinni

• Kahvila Toivo, Keskuskatu

Kahvila toivo on Alajärven helluntaiseurakunnan omistama, Alajärven keskustassa sijaitseva viihtyisä kahvila. Toivosta löytyy herkullisia leivonnaisia, paniineja isompaan nälkään sekä aina tuoretta kahvia.
    Kahvilassa toimii yksi palkattu henkilö, muu henkilökunta toimii vapaaehtoisina.

Aukioloajat: ma-pe klo9.00-16.00 / la klo 10.00-14.00 / sunnuntaisin kiinni