LeveeristiSeurakuntana tahdomme välittää evankeliumin sanomaa ja rohkaista uskomaan ja luottamaan Jumalaan. Toimintamme tarkoituksena on luoda uskoa sekä kertoa hyvästä armahtavasta luojasta.

Armo on jotakin sellaista minkä edessä ihminen on aina rikkinäinen, väreiltään haalistunut, mutta kuitenkin suunnattoman kallisarvoinen mestariteos. Armon käsittäminen vapauttaa Isän kädet parantamaan ja korjaamaan ihmisen rikkinäisyyttä. Ennallistaminen on koko elämän mittainen prosessi, jossa lukuisat erilaiset vaiheet seuraavat toisiaan. Haluamme seurakuntana edistää ja auttaa ihmisiä elämään muutosta todeksi omassa elämässään. 

 Teoriassa armo on yksinkertainen ratkaisu ihmisen syntiongelmaan ja syyllisyyteen. Käytännössä armon mukaan eläminen ja sen soveltaminen käytäntöön ovat kuitenkin aivan eri asioita. Tarvitsemme toisiamme ihmisinä ja uskovina.

Yksi keskeinen seurakunnallinen periaate liittyy yhteisen uskon ja siitä syntyvän elämän soveltamiseen arjessa. Henkilökohtaisen uskon seurauksena elämä alkaa muuttumaan ja ihminen tahtoo verkostoitua muiden uskovien joukkoon. Liittyminen seurakuntaamme tapahtuu uskovien kasteen välityksellä. 

 Seurakuntamme haluaa mahdollistaa yhteenkuuluvuudentunnetta sekä tarjota opetusta, rukoustukea, sielunhoitoa. Haluamme olla mukana ihmisen elämän tärkeissä tapahtumissa, merkittävissä valinnoissa sekä surullisissa ja iloisissa hetkissä. Rakkauden sanoma armahtavasta ja hyvästä Jumalasta on tarkoitettu kaikenlaisiin elämän tilanteisiin, niin iloisiin kuin surullisiinkin. Haluamme olla Jumalaan uskova yhteisö, joka mahdollistaa ja auttaa myös toisia antamaan elämänsä Jeesukselle.