DSC 1590 1Haluamme olla ihmisen näköinen seurakunta, jonka tarkoituksena on olla lähellä ihmistä oleva yhteisö. Ihmisen näköinen seurakunta kiteytyy ajatukseen, jonka mukaan jokainen ihminen on ainutlaatuiseksi luotu. Sinun arvosi perustuu Jumalan hyvään tahtoon sekä rakkauteen. Ihmisinä haluamme olla lähellä jokaista vaikutuksessamme olevaa yksilöä ja ihmistä.

Seurakunta ei ole ensisijaisesti instituutio, vaan se on ihmisistä koostuva monien sosiaalisten verkostojen yhteisö. Toimintaamme ja tilaisuuksiimme voi osallistua kuka vain. Olemme kaikille avoin yhteisö, jonka yhdistävänä voimana on kristillinen sanoma.

Pidämme tärkeänä yksilön henkilökohtaista ja yksilöllistä uskon kokemusta, mutta uskomme ihmisten välisen yhteyden olevan myös tärkeää. Seurakuntamme tarjoaa viitekehyksen henkilökohtaiselle ja yhteiselle uskon kokemukselle.

Voit tulla tutustumaan toimintaamme ja seurakuntaamme milloin vain. Viikottain ilmestyvästä tiedotteesta, facebookista ja eri tapahtumien mainoksista löydät ajankohtaiset tiedot toiminnastamme. Seurakuntamme työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Voit sopia myös tapaamisen ja keskustella kasvotusten asiasta kuin asiasta. Pastoritiimimme on tavattavissa joka viikko, olet tervetullut keskustelemaan kanssamme enemmän. Tarkemmat tiedot meistä löydät yhteystiedoista.