DSC 0025Olemme ajanmukainen, uudistuva ja eteenpäinmenevä seurakunta. Toimintamme tarkoituksena on välittää ajattomia periaatteita nykyaikaisille ihmisille sanomasta tinkimättä. Uskomme, että seurakunta on elävä organismi ja se rakentuu erilaisten ihmisten varaan. Erilaisuus on mahdollisuus ja se rikastuttaa seurakunnan toimintaa.  

Kulttuurillinen erilaisuus on seurakuntamme rikkaus ja pyrimme vastaamaan ihmisten uskon kokemukseen ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta.

Seurakuntamme pyrkii erilaisten toimintojen välityksellä olemaan mukana ajassa sekä ihmisten arjessa. Tätä tavoitetta pyrimme saavuttamaan jumalanpalvelusten, pienryhmien ja eri ikäisille kohdistetun toiminnan välityksellä.

Haluamme olla uudistuva yhteisö, joka uskaltaa päivittää tavoitteensa ja visionsa muuttavassa yhteiskunnassa.

Nähdäksemme muutoksen katalysaattoreina toimivat ihmiset ovat seurakunnan tulevaisuus. Rakennamme seurakuntaa tulevaisuutta ajatellen. Haluamme kohdata tämän ajan ihmiset ja mahdollistaa toiminnallamme, että olemme ajassa mukana oleva seurakunta. Tätä tavoitetta pyrimme toiminnallamme mahdollistamaan ja tarjoamaan nykyaikaiset raamit ihmisten uskon kokemukselle.